Basso

Ryhmärakennuskohde Suutarilassa

Vaivaton ryhmärakennushanke

Nyt on juuri oikea hetki varata kotisi kauniista kokonaisuudesta! Helsingin Suutarilaan, Henrik Forsiuksen tielle rakennetaan 9 kivirakenteista, kaksi- ja kolmekerroksista kaupunkipientaloa. Kaupunkipientalot ovat toisiinsa kytkettyjä omakotitaloja, jotka sijaitsevat kukin omalla hallinnanjakoalueella – päätät itsenäisesti asumisestasi! Nyt pääset näkemään ensimmäiset viisi taloa valmiina.

Asuntojen huonejakauma, tilaratkaisut ja varustelu ovat asiakkaan itse päätettävissä. 
Asunnot ovat kooltaan noin 142,5 m2, ja niihin on mahdollista toteuttaa 3-7 huonetta. Asuntojen hinnat riippuvat asuntoratkaisuista ja varustetasosta. Talojen lähtöhinnat ovat 399.500 €. Esimerkiksi saunan alakerran kylpyhuoneen yhteyteen ja kolmannen makuuhuoneen keskimmäiseen kerrokseen saat 6.500 € lisähinnalla.

Tontti sijaitsee korttelin eteläpäässä puiston äärellä. Välittömässä läheisyydessä sijaitsevat urheilupuisto sekä laajat viheralueet ulkoilureitteineen. Alueella on useita päiväkoteja sekä ala- ja yläasteen koulut alle kilometrin etäisyydellä.

 

Ota Yhteyttä

Tutustu hankkeeseen oheisen esitteen kautta tai soita lisätietoja numerosta 045 895 7776 tai juuso.kallioranta @ bassotalo.fi

Kohde-esite, Henrik Forsiuksen tie 20