Basso

Bassossa tapahtuu

Tule meille töihin!

Asuntotuotantomme on kasvussa ja haemme tiimiimme lukuisia tekijöitä - tuotantoinsinööriä, kivitalomyyjää, työpäällikköä, työnjohtajaa, projektipäällikköä, vastaavaa työnjohtajaa sekää asukasmuutoksista vastaavaa projektikoordinaattoria. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@bassotalo.fi. niin kartoitetaan juuri sinulle sopiva työnkuva!

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää myös, missä tahansa tehtävässä olisitkaan kiinnostunut meillä työskentelemään, nyt tai tulevaisuudessa.

Puolihitas-asuntoja Helsingin Ala-Malmille

 

Tulossa!

Rakennamme Helsingin Ala-Malmille 24 Puolihitas-asuntoa. Asunnot tulevat osoitteeseen Pilvenpyörteentie 23 ja 25, viihtyisälle sijainnille pellon laitaan. Kivirakenteiset pientalot koostuvat 2-5 huoneen asunnoista. Puolihitaksen ensimyyntihinta on säädelty, mutta asunnon saa myydä edelleen markkinahintaan. 

Pilvenpyörteentie on uusi, rakenteilla oleva tie joka tulee sijoittumaan Tullivuorentien ja Tullivuorenraitin sisäpuolelle. Tonttimme sijaitsee päiväkoti Poutapilven eteläpuolella. Malmin kattavat palvelut ja mm. juna-asema ovat noin kilometrin päässä. Longinojan viihtyisät ulkoilualueet alkavat kotiovelta ja jatkuvat lounaaseen. Fallkullan kotieläintila sijaitsee sekin vain kilometrin päässä pohjoiseen.

Tervetuloa viihtymään Ala-Malmille!

Rakentamisen arvioitu aloitusajankohta: 2019
Rakentamisen arvioitu valmistumisajankohta: 2020


Lisätietoja tulossa!

Ota yhteyttä: Jukka Lehtonen, puh: 0400-227589