Basso

Bassossa tapahtuu

Tule meille töihin!

Asuntotuotantomme on kasvussa ja haemme tiimiimme lukuisia tekijöitä - tuotantoinsinööriä, kivitalomyyjää, työpäällikköä, työnjohtajaa, projektipäällikköä, vastaavaa työnjohtajaa sekää asukasmuutoksista vastaavaa projektikoordinaattoria. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen info@bassotalo.fi. niin kartoitetaan juuri sinulle sopiva työnkuva!

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää myös, missä tahansa tehtävässä olisitkaan kiinnostunut meillä työskentelemään, nyt tai tulevaisuudessa.

Puolihitas-asuntoja Helsingin Ala-Malmille

 

Ilmoittaudu mukaan asuntojen arvontaan

Rakennamme Helsingin Ala-Malmille 24 Puolihitas-asuntoa. Asunnot tulevat osoitteeseen Pilvenpyörteentie 23 ja 25, viihtyisälle sijainnille puiston laitaan. Kivirakenteiset pientalot koostuvat 2-5 huoneen asunnoista. Puolihitaksen ensimyyntihinta on säädelty, mutta asunnon ostaja saa myydä sen edelleen markkinahintaan. Rakentaminen alkaa kesällä 2019.

Tonttimme sijaitsee päiväkoti Poutapilven eteläpuolella puiston reunassa. Malmin kattavat palvelut ja mm. juna-asema ovat noin kilometrin päässä. Longinojan viihtyisät ulkoilualueet alkavat kotiovelta ja jatkuvat lounaaseen. Fallkullan kotieläintila sijaitsee sekin vain kilometrin päässä pohjoiseen.

Tervetuloa viihtymään Ala-Malmille!

TUTUSTU ASUNTOIHIN JA ILMOITTAUDU MUKAAN ASUNTOJEN ARVONTAAN TÄSTÄ

Ota yhteyttä: Jukka Lehtonen, puh: 0400-227589

Liitetiedostot: