Basso

As Oy Helsingin Varjakka

Hitas-hinta ilman Hitas-sääntelyä!

* Hintakontrolloitu asuntotuotanto tarkoittaa, että asuntoja myydään HITAS-hintaan ilman HITAS-sääntelyä.

* Puolihitaksessa ei ole omistusrajoituksia – voit siis ostaa Puolihitaksen vaikka omistat jo toisen Hitas- tai  Puolihitas-asunnon.

* Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu – voit myydä Puolihitas-asunnon mihin hintaan haluat!

* Rakentaja joutuu hyväksyttämään asuntojen hinnat HITAS-lautakunnalla, HITAS-hinnoitteluohjeiden mukaisesti.

* Asiakas voi omistaa HITAS-asunnon, vaikka omistaakin hintakontrolloidun asunnon.


 

 

 

As Oy Helsingin Varjakka - Kylä keskellä kaupunkia

Arvonta-aika on päättynyt. Olemme kaikkiin osallistuneisiin yhdeydessä lähiaikoina


Tankomäki sijaitsee itäisessä Helsingissä, Vartiokylän kupeessa ja sen historia ulottuu satojen vuosien päähän.  Metsät ja pellot kertovat omaa tarinaansa, Broendan puro solisee iloisesti ja pirstoutunut siirtolohkare muistuttaa sodanaikaisista pommituksista. Kaiken tämän keskelle rakentuu myös upea asuinalue, josta osan Basso-Kivitalo toteuttaa. As Oy Helsingin Varjakka on monipuolinen kokonaisuus, yhdistelmä pienempiä asuntoja sekä isompia perhekoteja. 

 

Toimivuus suunnittelun lähtökohtana

Kerrostalon asuntojen huonekorkeus on tavanomaista korkeampi. Asuntojakauma on muunneltavissa tapauskohtaisesti. Rivitalossa on kahdessa kerroksessa yksitasoisia asuntoja, joihin kulku ulkoportaan kautta niin ettei kuljeta häiritsevästi toisen asunnon ohi. Kerrostalon sydän on läpi talon menevä porrastupa, joka on asukkaiden yhteinen olohuone. Tilan voi jakaa esim. pingis/biljardi/kokouspöytätilaan ja istuskelualueeseen. Porrastupa varustetaan keittiöllä ja mankelivarauksella. Porrastuvan yhteydessä on saunaosasto. Muunneltavasta porrastuvasta on suora yhteys porrashuoneisiin ja pihan leikki- ja oleskelupaikkoihin. Tuvan yhteydessä on saunaosasto.Piha-alue on rauhoitettu leikkiin ja oleskeluun. Pihalla on asukkaille oleskelualueet ja ryytimaat. Kohde valmistuu 1/2019

As Oy Helsingin Varjakan arvonta-aika on päättynyt