Basso

As Oy Helsingin Pulteri

As Oy Helsingin Pulteri

Kohdetta myy Jukka Lehtonen,
puh. 0400-227 589

Asuntojakauma

16 yksiötä, 31 m2 - 36 m2

19 kolmiota, 70,5 m2 - 77 m2

5 neliötä, 91,5 - 97,5 m2

Huoneistopohjat
 


Aineistot

Kohteesta on saatavilla myös yhtiöjärjestys, taloussuunnitelma, hinnasto, rakennustapaseloste sekä arvonta- ja varausohje. Myyjä toimittaa sinulle pyynnöstäsi haluamasi asiakirjat.

 

Hitas-hinta ilman Hitas-sääntelyä!

* Hintakontrolloitu asuntotuotanto tarkoittaa, että asuntoja myydään HITAS-hintaan ilman HITAS-sääntelyä.

* Puolihitaksessa ei ole omistusrajoituksia – voit siis ostaa Puolihitaksen vaikka omistat jo toisen Hitas- tai  Puolihitas-asunnon.

* Puolihitaksen jälleenmyyntihintaa ei ole rajoitettu – voit myydä Puolihitas-asunnon mihin hintaan haluat!

* Rakentaja joutuu hyväksyttämään asuntojen hinnat HITAS-lautakunnalla, HITAS-hinnoitteluohjeiden mukaisesti.

* Asiakas voi omistaa HITAS-asunnon, vaikka omistaakin hintakontrolloidun asunnon.

As Oy Helsingin Pulteri Helsingin Kivikossa

 

As Oy Helsingin Paasiin ja As Oy Helsingin Pulteriin tulee yhteensä 106 asuntoa Kivikontielle, Helsingin Kivikkoon. Asunnot ovat 1-4 huoneen huoneistoja ja kooltaan 28,5-97,5 m². Kohteen on suunnitellut helsinkiläinen Arkkitehtitoimisto Hedman & Matomäki Oy. Kohteen arvioitu valmistumisaika on 12/2019.

As Oy Pulterin asunnot ovat hintakontrolloituja, ns. Puolihitas-kohteita, ja jo kokonaisuudessaan myydyn As Oy Paasin asunnot ovat vapaarahoitteisia. Asunnot muodostavat yhden kaarevan, nelikerroksisen kerrostalon ja yhden pientalon. Pientalo on rivitalotyyppinen 11 asunnon rakennus. Kerrostalon toisen kaaren päädyssä on myös neljä rivitalotyyppistä, kaksikerroksista asuntoa. Kaikkien asuntojen ulkotilat avautuvat hiljaisen pihan puolelle. Jokaisessa asunnossa on parveke tai terassi.

Yhtiöön tulee yhteinen saunaosasto, yhteisiä tiloja ja runsaasti ulkoiluväline- ja pyörävarastoja. Piha-alueet ja rakennukset ovat esteettömiä. Paukkulantien varrella rivitalojen esteetön sisäänkäynti asuntoihin on pihan puolelta.

Pihan teemana on tontilla olevat suurehkot kivet. Myös asuntoyhtiöiden nimet, Paasi ja Pulteri, viittaavat suuriin, sileisiin, laakeisiin ja pyöreähköihin (luonnon)kiviin. Tontin kiviä käytetään maastoeroissa ja istuskelukivinä. Yhteispihalla on myös ryytimaa asukasviljelyyn ja omenapuita. Osa olemassa olevasta mäntymetsästä säilytetään tontilla luonnontilassa.

 

Palvelut ja liikenneyhteydet

Kivikossa palvelee lähikauppa, K-Market Kivikko, ja alueelta löytyy myös mm. terveysasema. Kehä I:llä kulkee Kivikon kohdalla lukuisia busseja, ja matkaa Myllypuron metroasemalle kaakkoon on noin kaksi kilometriä. Myllypuron 2010-luvun alussa mullistuksen kokenut keskusta tarjoaa paljon palveluita ja tukee alueen kasvua. Kontula metroasemineen puolestaan sijaitsee Kivikosta reilut kaksi kilometriä itään ja tarjoaa sekin lukuisia palveluita kuten uimahallin, kuntosalin, kirjaston, skeittihallin sekä ruokakauppoja ja ravintoloita.

Kivikon pohjoisosassa palvelee päiväkoti Nalli, ja Kurkimäessä päiväkodit Inari, Haikara, Kurki ja Kuovi. Kivikosta on matkaa Keinutien ala-asteen koululle reilu kilometri. Vesalan peruskoulussa on luokat 1-9 ja se puolestaan sijaitsee noin kahden kilometrin kävely- tai pyöräilymatkan päässä.

Itiksen kattavat liikkeet ja palvelut ovat noin kolmen kilometrin päässä Kivikosta. Syksyllä 2017 alueelle avautui myös uusi, ravintoloihin ja kahviloihin painottuva, 30 liikkeen kauppakeskus Easton. Se nousi Itiksen kupeeseen, ja yhdistyi siihen Hansasillalla.

Uusi poikittaisliikenteen bussilinja 560 kulkee Helsingin Rastilasta Vantaan Myyrmäkeen ja helpottaa myös Kivikossa asuvien liikkumista pääkaupunkiseudun itä- ja länsiosiin.